• Anunt angajare ianuarie 2017

Asociatia NAGUAL anunta scoaterea la concurs a 2 posturi: 1 psiholog si 1 fundraiser

Anunt angajare ianuarie 2017

Cerinţe specifice psiholog:

1. Inteligenţă peste nivelul mediu.
  2. Uşurinţă în exprimarea ideilor şi sentimentelor.
  3. Empatie şi receptivitate faţă de problemele socio-umane.
  4. Asumarea responsabilităţilor.
  5. Rezistenţă la sarcini repetitive.
  6. Capacitate peste medie de relaţionare interumană.
  7. Adaptare la sarcini de lucru schimbătoare.
  8. Echilibru emoţional.

Responsabilități psiholog:

1. Psihodiagnoză copii.
  2. Intervenție cognitiv-comportamentală (ABA) .

Candidatul ideal psiholog:

Cunoștințe avansate psihodiagnoză, abilități practice ABA.

Cerinţe specifice fundraiser:

1. Inteligenţă peste nivelul mediu;
  2. Capacitate peste medie de organizare, planificare şi previziune;
  3. Dezvoltare peste medie a proceselor de analiză şi sinteză;
  4. Excelente abilităţi de comunicare interpersonală şi de prezentare;
  5. Toleranţă ridicată la frustrare.
  6. Flexibilitate, proactiv, cu abilităţi crescute de adaptare la situaţie, atent la detalii.
  7. Abilitatea crescută de a dezvolta noi proiecte şi de a gândi strategic.
  8. Bună administrare a timpului.
  9. Abilitatea de a produce o gama largă de material scris, la un standard înalt, inclusiv material promoţional, scrisori de informare, rapoarte şi procese verbale.

Responsabilităţi fundraiser:

1. Realizează portofolii de prezentare a programelor şi proiectelor asociaţiei;
  2. Negociază contractele şi răspunde de acordurile încheiate cu sponsorii;
  3. Identifică noi potenţiali donatori, sponsori şi parteneri; va menţine şi consolida relaţiile cu aceştia.
  4. Va realiza baze de date cu actualii şi potenţialii donatori, sponsori şi parteneri.
  5. Va pregăti şi trimite proiecte de sponsorizare pentru finanţatori.
  6. Va asigura menţinerea adecvată a documentelor care atestă fondurile strânse.
  7. Va confirma şi va mulţumi prompt donatorului pentru toate donaţiile primite.
  8. Va menţine legătura cu toţi finanţatorii şi le va oferi informaţii asupra modului de folosire a fondurilor primite.
  9. Va scrie în mod regulat rapoarte privind activităţile şi tendinţele de fundraising şi va oferi consultanţă privind oportunităţi de finanţare.
  10. Dezvoltă activităţi de strângere de fonduri noi şi imaginative.

Candidatul ideal fundraiser:

Studii superioare de marketing, cunoasterea limbii engleze, experienta in strangerea de fonduri, cunoasterea domeniului ONG si a mediului de afaceri romanesc, utilizare PC, pachet Office.

Persoanele interesate vor trimite un CV Europass şi o scrisoare de intenţie la adresa de email - office@asociatianagual.ro până la data de 27.01.2017. (în cazul în care persoanele interesate dețin conturi pe rețele de socializare acestea se vor preciza în CV). Selectarea se va efectua în două etape:

1. Analiza de conţinut a informaţiilor prezentate în CV şi scrisoarea de intenţie.
  2. Persoanele admise la prima etapă vor fi programate la un interviu în perioada 30.01. - 03.02.2017.